Coaching Myrabelle ! Ook iets voor jou ?

Coaching Myrabelle ! Ook iets voor Jou ?

Bij Coaching Myrabelle wil ik kinderen, jongeren en / of hun ouders en volwassenen, die op zoek zijn naar zichzelf door coachingsgesprekken en creatieve opdrachten laten (her)ontdekken hoe beeldschoon en bewonderenswaardig ze zijn. Dit kan zowel met individuele coaching als in workshops

Loop je als ouder vast met je kind en is je kind jonger dan 8 jaar, dan ga ik jou als ouder coachen. Op die leeftijd kan ik nog niet met het kind werken, omdat ze zich nog niet voldoende bewust zijn van hun innerlijke bewustzijn.

Kinderen jonger dan 8 jaar zijn vooral ‘kopdenkers’.  Ze bekijken alles nog hoofdzakelijk vanuit hun hoofd. Pas vanaf hun 8ste beginnen ze zich stilletjes ook bewust te worden van hun gevoelens en de impact van wat ze doen op de gevoelens van anderen.  Ook hun inlevingsvermogen vanaf deze leeftijd stilletjes aan te groeien.  Ze kopiëren vooral het gedrag van wat ze zien van hun voorbeeldfiguren.  Als ouder speel je een essentiële rol voor je kind: je kan een voorbeeld zijn van hoe jij dingen aanpakt. Door de tools die jij ontdekt tijdens de coaching toe te passen en dingen ander te bekijken, beïnvloed je het gedrag van je kind. zal je kind er mee de vruchten van plukken en je gedrag gaan kopiëren. Probeer maar eens hoe mensen reageren als je zelf vertrekt vanuit een positieve ingesteldheid.  Via jou als ouder, coachen we dus ook het kind van op een afstand mee.

Als ouder of opvoeder hebben we uiteindelijk allemaal maar één droom voor ons kind: we willen dat het opgroeit tot een gezond, evenwichtig en zelfzeker individu dat weet wat hij wil en er ook voor gaat. Je kind ontwikkelt zich zowel lichamelijk als emotioneel. Laat nu net dat laatste niet altijd zo vanzelfsprekend zijn. Soms loopt je kind of jij als ouder vast in zijn ontwikkeling. Je hebt vaak alle opties uitgeprobeerd zonder resultaat. Je kind stelt ongewenst gedrag dat je maar niet doorprikt krijgt. Je hebt het gevoel dat je niet (meer) helemaal doordringt. Op zo’n moment heb je soms even hulp nodig die van aan de zijlijn ondersteuning biedt om die obstakels samen te overwinnen.

Kinderen en jongeren tussen 8 en 18 jaar kunnen samen met hun ouders terecht voor kinder-, jongere en oudercoaching. De ouders worden nauw betrokken bij de kindercoaching. Ik vind het belangrijk dat de kinderen thuis verder ondersteunt en begeleid worden in het toepassen van de tools die ze tijdens de coachingssessies leren.

Zit je vastgeroest en weet je dat je meer uit je leven wil halen, maar weet je niet goed wat of hoe? Ben jij op zoek naar jezelf, je energie en wat je echt wil? Wil je je leven richting geven op een manier die dicht aansluit bij jou talenten en kwaliteiten?
Heb je het gevoel dat je dingen doet die anderen van jou verwachten, maar voelt dit niet echt als wat je zelf wil? Ben je steeds moe en uitgeput en is je voldoening in je leven ver te zoeken?  Vraag je je af waar jou talenten en kwaliteiten liggen? Dan kan je bij mij terecht voor individuele life coaching. Tijdens een coachtraject gaan we kijken waar je nu staat en waar je naar toe wil.  We zoeken samen naar wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Hoe is gesteld met je energiebalans: is die in evenwicht of hebben de energievreters eerder de overhand? Je mag (her)ontdekken hoe beeldschoon en bewonderenswaardig je bent!

Tijdens de schoolvakanties en / of schoolvrije momenten organiseer ik creatieve workshops voor verschillende leeftijdscategorieën. We gaan steeds rond een bepaald thema aan de slag. … Lees meer …

 

Tijdens de schoolvakanties en / of schoolvrije momenten organiseer ik creatieve workshops in een bepaald thema voor verschillende leeftijdscategorieën:

 • Kinderen tussen 8 en 12 jaar

 • Tieners tussen 12 en 16 jaar

 • Jongvolwassenen tussen 16 en 21 jaar

 • Volwassenen +18 jaar

Enkele voorbeelden van thema’s zijn:

 • Ontdek de schatten binnen in jezelf

 • Ontdek je innerlijke kompas

 • Dappere draak

 • Help, waar is mijn veerkracht?

Duur: afhankelijk van het soort workshop tussen 2u30 en 7u00

Tarief: vanaf € 45,00 / persoon

Wil je op de hoogte blijven wanneer en waar de volgende workshop georganiseerd wordt? Hou zeker de facebookpagina in de gaten.

Workshops op maat voor groepen die elkaar (her)ontdekken, vertrekkende vanuit ieders talenten

Lijkt zo een workshop je wel interessant, maar wil je liever een workshop op maat waarin je jezelf en elkaar kan (her)ontdekken, vertrekkende vanuit ieders talenten of rond een bepaald thema? Dat kan voor gezinnen of kleine groepen familie, vrienden of collega’s van max. 8 personen. Indien de groep groter is kan ik bekijken of dit kan in samenwerking met een collega-coach.

Stuur me dan even een mailtje op coachingmyrabelle@gmail.com met volgende gegevens:

 •  Aantal deelnemers
 •  Samenstelling qua leeftijd (kinderen, jongeren, volwassenen of gemengd)
 •  Gewenste duur van de workshop (1 of 2 dagdelen / avond)
 •  Mogelijke data
 •  Contactgegevens: naam, mail en telefoonnummer
  (eventueel ook wanneer je telefonisch bereikbaar bent).

Ik bezorg je zo snel mogelijk een prijsofferte op maat.