COACHING MYRABELLE JOUW HELPENDE HAND ?


Soms zijn er zo van die momenten dat je het niet lijkt te lukken om alles onder controle te krijgen en te houden.  Hoe hard je ook je best doet elke keer opnieuw.  Als je geen andere mogelijkheden meer ziet en ten einde raad geraakt, kan je best even proberen stilstaan.

Even de pauze-knop induwen en alles van op een afstand onder de loep nemen, kan voor nieuwe ideeën zorgen. Maar als je steeds aan het hollen bent, raak je moeilijk bij die knop. Laat staan dat je afstand kan nemen als je er middenin zit.

Op zo een moment kan een liefdevolle helpende hand nodig zijn.  Iemand die naast je komt staan en even met je meekijkt.  Wat gaat er goed, wat loopt moeilijker en vooral wat zou je willen veranderen en verbeteren.  Samen ontdekken wat je ervoor nodig hebt om je doel te bereiken, zodat je terug de controle over je eigen leven kan nemen.  Die helpende hand die jou kan steunen en coachen in je zoektocht naar jezelf vindt je bij Coaching Myrabelle

 Ik wil hoogbegaafde kinderen, jongeren en / of hun ouders en volwassenen, die op zoek zijn naar zichzelf, die helpende hand reiken. Door coachingsgesprekken en creatieve opdrachten mag je (her)ontdekken hoe beeldschoon en bewonderenswaardig je bent. Dit kan zowel met een individueel coachingstraject als in een creatieve workshop of workshops op maat.

Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je graag even vrijblijvend kennismaken, neem dan gerust contact met me op!

 

Coaching Myrabelle ! Ook iets voor jou ?

OUDER COACHINGBEGELEIDING VOOR OUDERS MET KINDEREN - 8 JAAR

Loop je als ouder vast met je kind en is je kind jonger dan 8 jaar, dan ga ik jou als ouder coachen. Op die leeftijd kan ik nog niet met het kind werken, omdat ze zich nog niet voldoende bewust zijn van hun innerlijke bewustzijn.. Lees meer …

Coaching Myrabelle ! Ook iets voor jou ?

KINDER- EN JONGERENCOACHINGVOOR KINDEREN EN JONGEREN TOT 16 J

Als ouder of opvoeder hebben we uiteindelijk allemaal maar één droom voor ons kind: we willen dat het opgroeit tot een gezond, evenwichtig en zelfzeker individu dat weet wat hij wil. Je kind ontwikkelt zich zowel lichamelijk als emotioneel. Laat nu net dat laatste niet altijd zo vanzelfsprekend zijn . Lees meer ….

Coaching Myrabelle ! Ook iets voor jou ?

LIFE COACHINGENKEL VOOR VOLWASSENEN

Ben jij op zoek naar jezelf? Wil je je leven richting geven op een manier die dicht aansluit bij jou talenten ? Heb je het gevoel dat je dingen doet die anderen van jou verwachten, maar voelt dit niet echt als wat jij echt zou willen? Lees meer ….

Coaching Myrabelle ! Ook iets voor jou ?

CREATIEVE WORKSHOPSENKEL VOOR GROEPEN

Tijdens de schoolvakanties en / of schoolvrije momenten organiseer ik creatieve workshops in een bepaald thema voor verschillende leeftijdscategorieën: Lees meer …

WAT IS MIJN

Werkwijze


Individuele coaching is steeds op afspraak. Voor kinderen is dit buiten de schooluren en / of op schoolvrije momenten. Het coachingstraject verloopt in verschillende stappen:
Werkwijze en Tarieven Coaching Myrabelle

TELEFONISCH CONTACTStap 1

We starten met een korte kennismaking liefst telefonisch, via chat of mail. Daarin geef je je naam en kort je hulpvraag door

Werkwijze en Tarieven Coaching Myrabelle

TUSSENTIJDSE EVALUATIEStap 4

Dit kan zowel met de ouders alleen als samen met het kind. Er kan tijdens deze gesprekken ook bekeken worden op welke richting er verder uitgegaan wordt.

Werkwijze en Tarieven Coaching Myrabelle

INTAKEGESPREKStap 2

Hierin wordt een onderscheid gemaakt tussen kinder-, jongere- en oudercoaching en life coaching van volwassenen.

Werkwijze en Tarieven Coaching Myrabelle

EINDEVALUATIEStap 5

Dit zijn de evaluatie gesprekken die ik ga hebben met de ouders , zodoende we samen dit traject naar een positief einde mogen loodsen .

Werkwijze en Tarieven Coaching Myrabelle

COACHINGSESSIEStap 3

Tijdens een coachingsgesprek gaan we stap voor stap samen op zoek naar jezelf, je talenten en kwaliteiten, je innerlijke kompas en je bewustzijn.

Werkwijze en Tarieven Coaching Myrabelle

TERUGKOMMOMENTStap 6

Ongeveer een maand na de laatste sessie krijg je van mij een mailtje om te informeren hoe het ondertussen gaat.

ENKELE

SFEERBEELDEN


Enkele sfeerbeelden uit de praktijk die gedeeld wordt bij LOGOPEDIEPRAKTIJK CAROLINE VOS

VERTROUWEN

AUTHENCITEIT

MILDHEID

VERBINDING

VEILIGHEID

GEDULD

ZELFLIEFDE

RESPECT

Coaching Myrabelle

is er omdat...


De laatste jaren lijken er overal coaches op te duiken, zowel in het bedrijfsleven als privé. Denk maar aan een loopbaancoach, voedingscoach, bewegingscoach, kindercoach, lifecoach, … en ga zo maar door. Maar wat is dat nu eigenlijk: “coaching”?

Western koets 2

lonely-adolescentb

KAN COACHING MYRABELLE

JOU HELPEN ?


Bij Coaching Myrabelle wil ik kinderen, jongeren en / of hun ouders en volwassenen, die op zoek zijn naar zichzelf door coachingsgesprekken en creatieve opdrachten laten (her)ontdekken hoe beeldschoon en bewonderenswaardig ze zijn. Dit kan zowel met individuele coaching als in creatieve workshops of workshops op maat

HOE COACHING MYRABELLE

JE BEGELEIDT


Ben jij op zoek naar jezelf? Wil je je leven richting geven op een manier die aansluit bij jou talenten en kwaliteiten? Heb je het gevoel dat je dingen doet die anderen van jou verwachten, maar voelt dit niet echt wat jij wil ?
anger-busters-for-kids

DIT IS ...

WAT MENSEN ZEGGEN


Dit zijn de bevindingen van de mensen die mij in vertrouwen hebben genomen , om de discretie te bewaren worden deze enkel getoond met goedkeuring .

DIT ZIJN

WIST JE DATJES


BELANGRIJKE en INFORMATIEVE berichten die je misschien een andere kijk op sommige onderwerpen kunnen bieden .

Faalangst

Wat is faalangst? Bij faalangst ben je bang dat wat je doet zal mislukken. Veelal gaat dit over het uitvoeren van iets concreets zoals een taak, een examen, een werkopdracht ed. Je bent voortdurend ba...

ZO KAN JE

MIJ BEREIKEN


Ik ben bereikbaar op verschillende platformen , email , facebook en telefonisch . Ik antwoord altijd binnen de 24 u .